Absorbing Business. Creating Business. Connecting Business.

Online Supporter can insert a wide range of online qualified tools to support and achieve online business.

Webdesign
E-commerce
Mobile
Optimalisaties
Interfaces
Hosting
Migraties
Uitdagingen
To absorb, connect and create business, you need open and transparent business.
After you’ve connected, you need to stay connected: durable business .
Ons doel is om business bij elkaar te brengen en in business te blijven.
Wij werken voor diverse branches
Reclame en Communicatieadvies

Voor diverse reclame- en communicatiebureaus faciliteren wij online tools en zetten we onze technische know-how in om te voorzien in de multichannel behoefte van hun klanten. Wilt u uw klanten ook kunnen ontzorgen met efficiënte online tools? Wij bieden maatwerk oplossingen!

Retail

Wij leveren aan onze retailklanten schaalbare oplossingen voor B2B en B2C (private / white label), zoals gestandaardiseerde logistieke connecties met CRM, ERP, ware house, PSP, MSP, affiliate en dropshipmen, als ook migratie- en synchronisatieplannen. Wilt u ook snel kunnen anticiperen op veranderingen in de markt? Wij helpen u op weg!

Automotive

De veranderende automotive markt vraagt om innovatieve, technologische, duurzame oplossingen. Voor de automotive industrie hebben wij bedrijfsoptimalisatie-oplossingen verricht, management rapportagesystemen, stock locators & (after) sales toolkits ontwikkeld en dealerplatforms opgezet. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uitgeverij/ Media

In de uitgeverij- en mediawereld verschuiven promtiebudgetten steeds meer naar e-marketing. Wij ontwikkelen en faciliteren online tools om publisher en adverteerder met elkaar te verbinden. Aanvullend verzorgen wij banner management, affiliate tools, multi channel management, digitale bladversies, nieuwsbrieven, maillist management en koppelingen met RDW-providers. Met welke dienst kunnen wij u verder helpen?

Agrarische sector

Ook de agrarische sector bevindt zich in een veranderende markt. Voor diverse importeurs en merken hebben wij innovatie, duurzame oplossingen ontwikkeld om de business te optimaliseren, zoals management rapportages, dealer platforms, stock locators, service bulletins en sales & after sales tools.

New business

Wij zijn van en in alle markten thuis. Onze R&D-afdeling is gespecialiseerd in het vertalen van uw ideeën en behoefte naar maatwerk software. Maar we kunnen nog een stap verder gaan en helpen met het vermarkten van uw ideeën. Onze business developers van ‘Bedrijf Het Internet’ analyeren uw markt, bepalen de kritische succesfactoren en ontwikkelen een business plan.